Klientudtalelser

Fra første møde har jeg følt mig tryg

Jeg startede op hos Mette efter jeg var gået ned med noget stress og angst. Jeg havde svært ved at få min hverdag til at fungere. Efter de første på samtaler, kunne jeg mærke Mettes tro på mig, samtidig med at hun har været en kæmpe støtte for mig igennem mit forløb. Mette har hjulpet… Læs mere “Fra første møde har jeg følt mig tryg”

Oliver Jensen

Min oplevelse hos Mette Jensen psykoterapeut

Jeg er god til at presse mig selv, fordi jeg tidligere hen har levet i en meget presset hverdag, hvor skole og job fyldte en del. På det tidspunkt følte jeg, at jeg var nød til at presse min krop til det yderste for, at få det hele til at hænge sammen. Jeg pressede mig… Læs mere “Min oplevelse hos Mette Jensen psykoterapeut”

Marie

Jeg startede hos Mette efter nogle måneders sygemelding pga stress, angst og depression. Jeg havde i lang tid følt mange forskellige ting i min krop- alt fra svimmelhed, sovende, snurrende fornemmelser til smerte i fx bryst, arme, nakke og ben. Små jag, følelsesløshed og mange andre symptomer, og var virkelig angst for at jeg var… Læs mere “Marie”