Sorg, krise, identitetskrise / midtvejskrise / skilsmisse / mistet arbejde / fysisk sygdom, depression, angst, stress, udbrændthed, misbrug, afhængighed af kone / mand / andre, angst, eksamensangst, spiseforstyrrelse, cutting, pårørende til psykisk syg, ny familie med delebørn og eks mand/kone, barn der ikke trives, chok/traume, bære på en tung rygsæk fra opvækst.

Jeg tilbyder: Et nærvær hvor du trygt kan være dig selv i tillid til relationen.

Opnå en større grad af indre ro og fred med det, der er.

Kontakt til de redskaber du selv er i besiddelse af og lær at bruge dem.

At blive bevidst om, andre og nye veje der hjælper dig i den retning du ønsker.

Jeg glæder mig til at møde dig, og du er meget velkommen til at ringe +45 26 18 77 44 eller skrive kontakt@mettejensen.dk for uddybende spørgsmål.

Personlig udvikling

Personlig udvikling og Livskunst giver dig mulighed for:

Citat: “Følg ikke den trådte sti, men træd en sti, hvor du går”

Anerkende dit værd – Føle samhørighed med andre - Fri for afhængighed af andres anerkendelse - Finde mening med livet/tilværelsen - Få kontakt til dine følelser samt give dem et udtryk – Opbygge et venskab med din krop – Opleve ultimativ frihed til, at være den du er – At udtrykke dine behov – At opleve trygheden i at være dig – Få kontakt til din personlige grænse – At føle dig hel – At kende dine “indre” kvindelige og mandlige kvaliteter – At sige til og fra overfor andre – At udvikle dybere relationer – At udvikle et sandt kærlighedsforhold.

Livskunst er, at udvikle en balance mellem gøren og væren, samt at åbne for alle sanser i kroppen og derfra mærke livsenergien strømme.

At udvikle os er menneskelig natur:

Det er naturligt for os mennesker at udvikle os. Det gør vi alle. At blive mere bevidst om, hvad der kan udvikles på indefra skaber større livsglæde. At danne venskab med vore indre kritiker og dommere skaber en sand fornøjelse og muligheden for, at træffe valg der giver livet mere liv.

På vejen derhen er det nødvendigt at kunne følges med et andet menneske, der selv har gået vejen. Der hvor vi mennesker er allermest sårbare og fordømmende overfor os selv har vi behov for en støtte, der kan være nærværende og være et venligt vidne som skaber rum ind i dine dybere menneskelig kvaliteter.

Jeg kan tilbyde dig:

Et trygt rum der omsluttes af nærvær og en dybere bevidsthed i relationen imellem dig og mig. Du kan forvente, at få kontakt til din indre styrke, kreativitet, glæde og nysgerrighed.

Praktisk Info:

Ved første samtale:

Afklarer vi sammen hvilke temaer/områder du ønsker, at arbejde/udvikle dig indenfor

Hvilke ramme din proces bedst kan trives i. Skal din proces forløbe sig over 3 måneder, 1/2 år, 1 år. Hvor ofte kan du komme, er det 1 gang 2 gange eller 3 gange om måneden.

Betaling: Du kan betale pr. gang eller for 3 måneder, 1/2 år eller 1 år.

Det er muligt at aftale fra 1,5 time til 3 timer pr. gang. Ved sessioner på 3 timer er der indlagt afspænding og healing samt undervisning i et tema du ønsker mere viden om.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller en snak om ovenstående

Ring +45 26 18 77 44 eller skriv til kontakt@mettejensen.dk.

Jeg glæder mig til at møde dig!