Hvad kan i forvente af mig som terapeut:

At skabe et nærværende rum, hvor alt har mulighed for at blive set, uden dom og kritik. Tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov for parterapien. Der er plads til forskellige behov og ønsker, men vil støtte op om redskaber der skaber en dybere kontakt til hinanden også selvom i er forskellige. Jeg vil stille nogle spørgsmål der aktivere nye tanker. Støtte op om, en mere bevidst tilgang der styrker en god og nærende kommunikation imellem jer.

Faktorer der ofte spiller ind, er de forskellige måder mand og kvinde tænker, handler og omgås følelser på. De værdier og rollemodeller vi er vokset op med, de sider vi spejler os i “vores egen skyggeside” hos den anden og som vi ikke bryder os om. Forventninger til hinanden som ikke bliver sagt, fordi vi fejlagtig tror, at den anden ved, hvad vi har behov for. Dele børn og eks kone/mand, udvikle et nyt familiesamvær.

Alt sammen kan være en stor udfordring for parforholdet og derfor ikke usædvanligt, at det kan være svært, at klare på egen hånd.

Jeg glæder mig til at møde jer, og i er meget velkommen til at ringe +45 26 18 77 44 eller skrive kontakt@mettejensen.dk for uddybende spørgsmål eller tidsbestilling.